Covid regels

* Houd u alstublieft aan de regels die gelden bij onze gastouders!

13/2/2021

Covid-19 nieuws en de maatregelen die gelden voor de kinderopvang: informatie voor (vraag)ouders/verzorgers.

De (meeste) basisscholen zijn weer geopend. Echter zoals verwacht wordt er een uitzonderling gemaakt voor de bso die tot nader order dicht blijft.

Voor de meest actuele info vanuit de overheid kijk dan op:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/ouders

Vragen over kinderopvang Vragen aan de Belastingdienst? Vragen kunt u ook stellen bij de BelastingTelefoon (0800-0543).

Vragen over de vergoeding? Kijk dan op www.svb.nl/opvang voor meer informatie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de SVB (088 949 40 20).

Bekijk ook:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/ouders

Tot slot nog even de regels

  • Breng en haal uw kind(eren)/baby in je eentje op.
  • Houd de 1,5 meter afstand aan tot de gastouder.
  • Blijf niet langer op de opvang locatie dan echt nodig is.
  • Dringend verzoek aan ouders en andere bezoekers van de opvang locatie  om een mondneuskapje te dragen wanneer u de locatie betreedt.
  • Als iemand in het huishouden van het kind naast milde coronaklachten ook koorts (38°C of hoger) en/of benauwdheidsklachten heeft, houdt het kind dan thuis.

Kinderopvangorganisaties kunnen daarnaast terecht op www.veranderingenkinderopvang.nl. Ook kunnen zij zich richten tot hun brancheorganisaties. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is in nauw contact met brancheorganisaties over de vragen die bij kinderopvangorganisaties leven.

Met vriendelijke groet,

Cynthia van Leeuwen

Kinderopvang via Steentje

Adres:  Kantoor en de thuiscrèche:

Spoorlaan 167

4872XM Etten-Leur

www.076-kinderopvang.nl

gastouder
gastouder
gastouder