Thuiscrèche

Nieuw in Etten-Leur: Thuiscrèche het Speelhuis
Beste (toekomstige) ouder(s),

Thuiscrèche via Steentje
Kom jij ook gezellig bij ons spelen?

Nieuw in Breda : Thuiscrèche Especially For You

Nieuw in Etten-Leur: Thuiscrèche het Speelhuis
Beste (toekomstige) ouder(s),

Allereerst wil ik me graag aan u voorstellen en u kennis laten maken met mijn thuiscrèche. Hopelijk bent u na het lezen van dit stukje ervan overtuigt dat Thuiscrèche het speelhuis de meest geschikte opvang biedt voor uw kind(deren).

Mijn naam is Manon Stoffelen-de Bruijn (1990). Ik woon samen met mijn partner Maikel en mijn twee kinderen Mirthe (2015) en Menno (2018). Eerst werkte ik in een kinderdagverblijf, daarna als nanny bij een gezin in huis en in 2013 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in mijn eigen huis. Met mijn jarenlange ervaring (ruim 9 jaar) en enthousiasme kan ik u verzekeren dat uw kind(eren) het prima naar zijn/haar zin zal hebben bij mij thuis. Vanzelfsprekend ben ik in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en een certificaat baby en kinder-EHBO.

Ik werk het liefst met kinderen van 0 t/m 4 jaar. Dit is erg leuk omdat je zo met allerlei leeftijden krijgt te maken en de daarbij horende fases en ontwikkelingen van de kinderen. De basis behoeftes van de kinderen staan bij mij voorop (eten, drinken, slapen en contact). We doen dit door samen plezier te maken en om zodoende een fijne tijd te hebben. Kinderen leren en ontwikkelen zich door te spelen is mijn ervaring. Dit is mede de reden dat ik voor de naam: ‘Thuiscrèche het speelhuis’ heb gekozen.

Thuiscrèche het speelhuis bestaat uit een aparte speelruimte, de beneden verdieping, slaapkamers boven en een ruime kind vriendelijke tuin.

De speelruimte is een speelparadijs voor de kinderen en heeft voor iedere leeftijd wat leuks, zoals: speelkeuken, tipi, blokken, puzzels, knuffels, tafeltje met stoelen, verkleed kleren enzovoorts.

De beneden verdieping word gebruikt om ook te spelen, te eten, naar de wc te gaan en om de kinderen te brengen/ophalen.

De slaapkamers boven hier slapen de kinderen meestal alleen op een kamer.

De tuin bestaat ook uit allerlei speel mogelijkheden zoals: glijbaan, trampoline (met net), speelhuis, fietsjes, stukje kunstgras en genoeg ruimte om rond te kunnen fietsen of lopen.

De openingstijden van mijn opvang locatie zijn op:

maandag van 7.00 tot 18.00

dinsdag van 7.00 tot 18.00

woensdag dicht

donderdag van 7.00 tot 18.00

vrijdag van 7.00 tot 18.00

In goed overleg zijn er ook andere begin of eindtijden bespreekbaar.

U vind mij op de De Bruijnstraat 23 te Etten-Leur

Thuiscrèche via Steentje
Kom jij ook gezellig bij ons spelen?

Thuiscrèche Steentje is de leukste opvang locatie gelegen in het centrum van Etten-Leur.

In de ruime woning met grote kindvriendelijke tuin vangt Cynthia van Leeuwen (1975) kleine kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar.

Bij Thuiscrèche Steentje hebben de kinderen veel vrijheid om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Doordat Steentje geregistreerd staat bij een officieel gastouderbureau komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang.

Eigenaresse Cynthia is al sinds 2003 werkzaam in de kinderopvang en is uiteraard in het bezit van alle vereiste diploma’s en in het bezit van het certificaat kinder-EHBO.

De openingstijden zijn van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00, daarbuiten in overleg.

PandBedjes voor de allerkeleinste

De thuiscrèche via Steentje wordt gerund door Cynthia van Leeuwen-Timmermans,

In het verleden werkte ze als verzorgende in de ouderenzorg en besloot in 2003 een eigen gastouderbureau te beginnen. Dit doet Cynthia tot op de dag van vandaag nog steeds naast haar werkzaamheden in de thuiscrèche. Cynthia heeft een tijdje in een logeerhuis gewerkt waar ze gezorgd heeft voor kinderen met een lichamelijk en verstandelijke beperking om zodoende de ouders te ontlasten. Als moeder van twee gezonde zoons (Stefan 5 jr. & Jordy 18 jr.) heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in het opvoeden en verzorgen van kinderen. Cynthia houdt haar kennis up-to-date met aanvullende cursussen en workshops die van belang zijn voor haar werkzaamheden met vooral de allerkleinste.

Cynthia is een liefdevol en zorgzaam persoon met erg veel geduld met de kleintjes. Ze vindt het leuk om met de kinderen samen plezier te maken, op pad te gaan naar bv. een speeltuin of kinderboerderij. Bij slecht weer gaan ze knutselen of doen ze leerzame spelletjes .

Speciaal ingerichte ruimte

Een thuiscrèche kenmerkt zich door de speciaal voor kleine kinderen ingerichte ruimtes en beschikt daarom over een aparte speel en slaapruimte voor de kleine kinderen op de begane grond. Dit in tegenstelling tot gastouderopvang waarbij de kinderen zich hoofdzakelijk bevinden in de normale leefruimte van de gastouder en de slaapkamers zich vaak op de eerste verdieping bevinden.

Cynthia vindt het erg belangrijk dat de kinderen een veilige omgeving geboden wordt waarin ze zich thuis voelen. Een thuiscrèche moet dan ook aanvoelen als een tweede thuis. In deze Thuiscrèche worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

De thuiscrèche van Cynthia beschikt over een flinke buitenruimte die volledig omheind is. Er is een speeltoestel met glijbaan en een stuk gras waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Rennen, dollen, fietsen, steppen en springen, het is hier allemaal mogelijk. De kinderen hebben hier elke dag volop de ruimte om plezier te maken en zichzelf te ontwikkelen.

VEILIG EN VERTROUWD

Thuiscrèche via Steentje voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang, en is dus veilig en kindvriendelijk ingericht. Van tevoren is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd door de GGD-West Brabant en daarna word de opvanglocatie jaarlijks gecontroleerd door het gastouderbureau. Cynthia van Leeuwen staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Uiteraard is ze in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s en beschikt over kinder-EHBO certificaat.

   Cynthia met haar zoontje Stefan.

Voor meer info

Thuiscrèche Steentje

Cynthia van Leeuwen

Spoorlaan 167 (+/-700 meter vanaf het NS-station)

4872XM Etten-Leur

06-41528470 ook WhatsApp.

thuiscrèche@steentje.info

www.steentje.info